"Толпа за забором": У Сочі відкрився кінофестиваль (фото)

Один вигляд вилинялої, брудної "червоної доріжки" викликає відчуття відрази і бажання помити руки.

Червона доріжка кінофестивалю "Кінотавр". Фото: ЖЖ.У Сочі відкрився кінофестиваль "Кінотавр". Кіно у нас (росіян - Ред.) ганебне, зірки - колгоспник на колгоспникові сидить і колгоспником поганяє. Особисто мене коробить називати цю сільську дискотеку фестивалем. Але що мене коробить ще більше - так це вид натовпу за парканом огорожі. Так пише у своєму ЖЖ російський блогер під ніком miss_tramell, передають Патріоти України, продовжуючи:

"На что эти люди пришли поглазеть? На зассаный, разбитый асфальт?

На деревенских толстожопых звёзд в подвенечных платьях недорогого вида?

Нарядам наших селебов катастрофически не хватает индивидуальности. Впрочем, как и самим селебам. Одеты и причёсаны, как провинциальные старшеклассницы на выпускном.

Смотрю я на эту сельскую дискотеку в парке культуры и отдыха трудящихся и понять не могу: неужели это кому-то интересно?

На что там взирать? Что движет людьми, готовыми простаивать часами у железного забора, отделяющего их от такого же колхоза, как и они сами? Разве что более известного. Что они хотят там углядеть?

Они дикари? Дебилы? Быдло? Или просто люди, среди которых есть даже нормальные и вполне себе умные? Ваше мнение?

Вот я совершенно искренне считаю, что в такой толпе ни одного умного человека быть не может. Все эти люди за забором - аудитория «Дом 2» и «Пусть говорят».

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...