ТОП-5 професій 2016 року, які приносять зарплатні понад двадцять тисяч

Неочікувані висновки зробив портал Wоrk.uа.

Рейтинг зарплат в Україні, фото: соцмережі.

За підсумками 2016 року серед професій в Україні традиційно першість за рівнем заробітку займають спеціальності в сфері авіаційного транспорту - середня зарплата 27 237 гривень.Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

Зарплати фінансистів і страховиків піднялися до 10 507 гривень, у ITшників середній заробіток становить 9636 гривень. За підсумками 2016 року середня зарплата в Україні зросла на 22%, а мінімальну зарплату в січні 2017 року підняли на 200%. Результат індексацій зарплат значною мірою втрачено через інфляцію.

У рейтингу кадрового порталу Wоrk.uа на першому місці опинилися викладачі китайської мови (it-спеціальності не враховувалися) із середньою зарплатою більше 29 тисяч гривень. На другому місці фінансовий директор (зарплата - 22,7 тисячі гривень). Замикають десятку стюардеси із середньою зарплатою 16,5 тисяч гривень.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...