Товкли ногами по обличчю, кричали "Тебе на Донбасі не вбили? Так доб'ємо ми!": На Вінниччині жорстоко побили ветерана АТО (фото)

Чоловіка зловмисники змусили рити собі могилу і душили, поки він не втратив свідомість.

Олександр Дяк. Фото:Факти

У селі Сигнал Вінницької області двоє будівельників жорстоко побили ветерана АТО. Крім того, душили його і змушували рити собі могилу. Про це розповів сам потерпілий Олександр Дяк, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Я недавно повернувся з полігону. Потрібно якось годувати сім'ю, тому брався за будь-яку роботу. Знайомі запропонували піти на будівництво за 200 гривень в день. Грошей не так і багато, але куди діватися? Я погодився.

Працювали на об'єкті втрьох. Я цих хлопців, з ким довелося будувати, знаю тільки наочно. Одного з них звуть Сергій, прізвисько - Дикий. Про другого нічого не знаю. Під час будівельних робіт у нас стався конфлікт. Вони дізналися, що я служив в АТО, і почали мене бити. При цьому один з моїх напарників постійно кричав: "Тебе в АТО не вбили? Так доб'ємо ми!"

Мене поклали на землю і били ногами по обличчю. Потім дали лопату і змусили рити собі могилу. Коли я викопав яму, один з них накинув мені на шию петлю і душив, поки я не втратив свідомість. Прийшовши до тями, побачив, що мої мучителі не стежать за мною, і втік".

У поліції підтвердили, що Олександр Дяк звертався із заявою про те, що його побили. "Відкрито кримінальне провадження за статтею "Легкі тілесні ушкодження", - повідомила тимчасово виконуюча обов'язки начальника прес-служби поліції Вінниччини Ірина Добровольська. - Призначено експертизу, після проходження якої ми зможемо говорити про кваліфікацію злочину і про те, в результаті чого були отримані ці ушкодження".

Як стало відомо виданню, Олександр Дяк був учасником бойових дій на Донбасі: служив в мотопіхоті танкового прикриття.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...