Трагедія на Волині: У авіакатастрофі шансів вижити не було (фото, відео)

Співчуваємо рідним.

У Волинській області розбився літак. Фото: vl.npu.gov.uaУ четвер, 26 травня, в полі поблизу села Радовичі, що у Волинській області, під час випробувального польоту розбився літак "Z-37" (Джміль), повідомляють Патріоти України про інформацію, що надійшла від сайту Нескучные новости. В результаті НП загинув пілот - 44-річний житель Рівненської області.

Поліцейські провели детальний огляд місця події і з'ясували, що 44-річний житель Рівненської області здійснював випробувальний політ на літаку" Z-37 ". В результаті падіння пілот загинув на місці події, літак знищений пожежею. Як з'ясували поліцейські, пілот мав дозвіл на управління літаком.

"В даний час поліція детально з'ясовує всі причини і обставини падіння літака ", - повідомив начальник відділу слідчого управління ГУ НП у Волинській області Юрій Угланов. Відомості за фактом НП були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 281 (Порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...