Траси смерті: Опублікований рейтинг українських доріг з найбільшою кількістю ДТП

Стало відомо, де і з яких причин трапляється найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод.

Ілюстрація: ru.golos.ua

25 лютого в Україні сталася максимальна кількість дорожньо-транспортних пригод, більше 60 тис. осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, п'ятеро людей загинули, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Так, критичний рівень аварійності був зафіксований в трьох українських областях - у Кіровоградській, Луганській та Івано-Франківській.

Крім того, високий рівень ДТП, як і раніше, зберігається в декількох регіонах: у Запорізькій, Харківській, Дніпропетровській, Полтавській, Чернігівській, Київській, Одеській, Вінницькій, Хмельницькій, Рівненській та Львівській областях.

Зазначається, що висока аварійність пов'язана не тільки з поганим станом доріг в Україні.

Напередодні в більшості регіонів різко похолодало, що призвело до ожеледиці. Крім того, в деяких областях йшов мокрий сніг, і це ускладнило рух автотранспорту. Такі погодні умови триватимуть в країні ще кілька днів - холодний циклон затримається в багатьох областях.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...