"Треба тримати руку на пульсі": Влада Херсонщини визнала, що мешканці регіону перебувають під впливом Росії

Особливо піддаються шкідливому впливу кремлівської брехні мешканці області, які проживають в прикордонних з анексованим Кримом селах.

Ілюстрація:galleryua.com

Жителі Херсонської області, особливо ті, що проживають в прикордонних з анексованим Кримом селах, знаходяться під впливом російської пропаганди. Про це заявила заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Валентина Січевая, передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

Зважаючи на це, місцевій владі необхідно "тримати руку на пульсі". "Те, що нам потрібно тримати руку на пульсі, це однозначно. У нас прикордонна територія, і багато людей знаходиться під впливом російської пропаганди. А деяка частина людей взагалі має там (в Криму - ред.) бізнес. Їм економічна блокада дуже і дуже не подобається", - сказала чиновниця.

Січевая також порадила підприємцям, які через блокаду втратили ринок збуту, "зробити вибір на користь батьківщини".

"Коли стоїть така ситуація - або незалежність Батьківщини, або пошук нового ринку збуту, я думаю, що вибір очевидний. Повинна бути незалежність України", - підкреслила вона.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...