"Треба вчитися любити і захищати Україну не за гроші": Савченко розповіла, чому країна не витримає великої кількості пільговиків з АТО (відео)

"Пропоную відмовитися від пільг. Я подаю приклад. Якщо я щось пропоную зробити, то спочатку я показую, що я можу це зробити сама" - наголосила нардеп.

Надія Савченко. Фото: скрін відео

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко пропонує платити пільги тільки тим учасникам АТО, які стали інвалідами під час служби. Про це вона сказала в ефірі телеканалу "NewsONE", передають Патріоти України.

"Я пропоную відмовитися не від статусу. Статус - це зафіксовано, якщо ти служив у військовій частині ... Пропоную відмовитися від пільг. Я подаю приклад. Якщо я щось пропоную зробити, то спочатку я показую, що я можу це зробити сама. Я відмовилася, бо вважаю, що залишилася живою і відносно здоровою після цього всього", - уточнила вона.

На думку Савченко, Україна не впорається з пільговими виплатами всім військовослужбовцям, які мають відповідний статус учасника АТО.

"Я вважаю, що наша країна не витримає такої кількості пільговиків. У нас буде країна АТОшників. І ці пільги ... Вони лягають на плечі дружини, матері, дітей цих же учасників АТО. Тобто чим ви врятуєте ситуацію? Нічим. Збільшаться податки на людей, які працюють", - додала нардеп.

Савченко зазначила, що "повинні залишитися пільговиками тільки ті, хто стали інвалідами".

"Треба вчитися любити і захищати Україну по-справжньому, а не за гроші", - підкреслила вона.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...