"Третя сила" свою справу знає добре": Волонтер показав розгромлені позиції "гібридів" на Донбасі (фото)

Окупанти будують і зміцнюють позиції на передовій, але це не означає, що їм дозволяють довго простояти.

Позиції терористів на Донбасі. Фото: соцмережі.

Український волонтер Юрій Мисягін показав фото знищеного опорного пункту бойовиків на Донбасі. Знімки опубліковані на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, бойовики незаконних збройних формувань будують і зміцнюють позиції на передовій. "Тільки недавно у них пройшла ротація і приїхали нові мисливці на "укропів", а тут відразу бац, і невдача сталася - опорник задимився і колоди трохи розлетілися.

Просто планшети зі спец військовими програмами для коригування вогню, завжди дають точні координати противника, а коригувальники, спостерігачі і невідомі бійці "Третьої сили" свою справу знають добре", - зазначає Мисягін.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...