Третій трудовий семестр: Російських студентів зігнали в Крим на будівництво Керченського моста

Спудеїв кількох профільних вишів РФ чекає п'ятиденний робочий тиждень з восьмигодинним робочим днем до кінця літа.

Фото:ua.korrespondent.net

Будзагони студентів з шести ВНЗ РФ працюватимуть на будівництві моста в окупованому Криму. Про це повідомляє російське агентство РИА Новости, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що до складу будзагонів увійшли 87 студентів з університетів Москви, Санкт-Петербурга, Сочі, Тюмені та Іркутська. Їх чекає п'ятиденний робочий тиждень з восьмигодинним робочим днем, безкоштовне проживання та триразове харчування. Оплата праці в залежності від типу виконуваних робіт складе від 150 рублів на годину.

"Сьогодні на березі Керченської протоки ми відкриваємо студентський сезон - третій трудовий семестр", - заявив міністр транспорту РФ Максим Соколов. На вихідних, стверджують чиновники, буде організована культурно-освітня програма, що включає зустрічі з керівниками проекту будівництва моста через Керченську протоку, тренінги та екскурсії.

"Студенти виконують не найскладніші, безумовно, не небезпечні роботи на майданчиках будівництва моста. Деяких ми направили в виробничо-технічні відділи", - сказав директор з будівництва транспортного переходу через Керченську протоку компанії "Стройгазмонтаж" Леонід Риженькін.

Практика студентів триватиме два місяці - до 31 серпня.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...