"Третий месяц крошат по-страшному": Мешканці "ДНР" потерпають від сплеску автомобільних крадіжок

В окупованій Макіївці орудують зловмисники, які грабують автомобільні гаражі і викрадають автомобілі.

В "ДНР" - сплеск автомобільних крадіжок. Фото: Lada.FM.

В окупованій Макіївці почастішали випадки автомобільних крадіжок. Злодюжки, як правило, орудують ночами: з салонів машин виносять все, що сподобалося, викрадають іномарки. Повідомлення про крадіжки мирні жителі поширюють в соцмережах, передають Патріоти України.

"Вчора на Західній орудувала банда, за ніч розкрили 3 машини, одну з трьох вкрали (" Шкоду ") при всьому при тому, що машина стояла біля будинку .. і ніхто нічого не чув і не бачив ..., кажуть, ще й вікна комусь побили в будинках ...., так що ставте свої автомобілі в гаражі під ВЕЛИКИЙ замок !!! "- пишуть макіївчани.

Водії радять залишати машини під вікнами: під час комендантської години шанси, що злодюжок помітять в гаражному кооперативі або на стоянці, майже нульові.

"У мене під вікном за місяць 3 рази розкривали машину".

"У нас у дворах теж крушать по-страшному. Але тільки ті, де немає сигналки. З сигналкою навіть ВАЗи не чіпають ".

"Гаражі на Західній вже три місяці розкривають, гараж - абсолютно не захист. У мене гараж розкурочили в мотлох. І три замки зламали, і з петель зривали. Там, напевно, скрегіт був .., і ніхто нічого не чув (гаражі у дворах) ", - пишуть користувачі.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...