"Тріщить по швах": Скандальний Шнуров навангував розпад Росії

Російський артист і соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров вважає, що Російська Федерація в найближчому майбутньому розпадеться.

Сергій Шнуров. Фото: ridus.ru.Російська держава рухається до розпаду і рано чи пізно розвалиться. Таку думку висловив лідер відомої рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров під час відкриття своєї виставки "Ретроспектива Брендреалізма", передають Патріоти України з посиланням Forbes Life.

"Росія в деякому роді імперія, ми присутні в той період, коли вона тріщить, але ще тримається. Але рано чи пізно вона розвалиться. Пропоную випробувати все, що нам випаде. Цей час буде цікавим, чудовим, але складним, багато в чому, може бути, трагічним", - заявив Шнур.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...