Тріумфу бути: Фільм про Україну може отримати сьогодні Оскар, - режисер

Життєва стійкість і патріотизм людей на Майдані змусили Євгена Афінєєвського залишатися з ними до кінця.

Євген Афінєєвський. Фото: nv.ua.

Режисер номінованого на "Оскар" фільму про Евромайдане "Зима в вогні" Євген Афінєєвський пояснив, чому вирішив залишитися на Майдані до самого кінця. Про своє рішення режисер розповів виданню НВ, передають Патріоти України.

За словами Афінєєвського, він не думав, що залишиться на Майдані на кілька місяців. Він їхав подивитися і зняти те, як робиться історія. "Велич, життєва стійкість і патріотизм людей на Майдані змусили мене стояти з ними до останнього", - пояснює режисер своє рішення не залишати Майдан.

Говорячи про свою роботу і події тих днів він найчастіше вживає слово "людяність". Нагадаємо, що церемонія вручення Оскара відбудеться в ніч з неділі на понеділок, 29 лютого, о 2 годині ночі за київським часом, а фільм "Зима в вогні" є одним з головних претендентів на отримання престижної нагороди.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...