Троєщина святкує: Надія Савченко завітала до рідної школи на останній дзвоник (фотофакти)

Українська льотчиця тепло привітала київських школярів із закінченням навчального року.

Надія Савченко прийшла на свято "Останнього дзвоника" до своєї школи. Фото:http://www.depo.ua/

На свято Останнього дзвоника Надія Савченко прийшла в школу №238 на Троєщині в Києві, в якій колись навчалася. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

Привітавши школярів з останнім дзвінком, Надія Савченко поділилася своїми спогадами про шкільні роки. "Я школу не любила - і це нормально, виросла з мене непогана людина зараз", - сказала вона у своєму виступі.

Українська льотчиця тепло привітала київських школярів із закінченням навчального року. Так само Надія Савченко вітала вчителів, подарувавши їм квіти.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...