Тримаємо кулаки: Букмекери називають Джамалу абсолютним лідером другого напівфіналу Євробачення-2016 (відео)

Сьогодні ввечері в Стокгольмі пройде другий етап музичного конкурсу "Євробачення - 2016".

Джамалі пророкують перемогу в другому півфіналі. Фото: radiosvoboda.org.

Ставки гравців букмекерських компаній пророкують перше місце серед учасників другого напівфіналу українській співачці Джамалі, яка представить на суд глядачів і журі глибоку композицію "1944" про депортацію кримських татар, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У четвер, 12 травня, в Стокгольмі пройде другий півфінал музичного конкурсу "Євробачення - 2016".

Увечері на сцені "Глобен" співатимуть учасники з Латвії, Польщі, Швейцарії, Ізраїлю, Білорусі, Сербії, Ірландії, колишньої Югославської Республіки Македонії, Литви, Австралії, Словенії, Болгарії, Данії, України, Норвегії, Грузії, Албанії та Бельгії.

З них продовжити боротьбу у фіналі зможуть тільки 10 конкурсантів.

"Гравці найбільше вірять в перемогу України і Австралії в другому півфіналі. Україна, до того ж, на другому місці після фаворита Росії, претендує на перемогу в фіналі в суботу", - повідомив представник компанії Unibet Юнас Нільссон.


Букмекерські компанії Unibet і Ladbrokes роблять ставки на наступних фіналістів: Україна, Австралія, Сербія, Болгарія, Латвія, Бельгія, Ізраїль, Польща і Норвегія.

Також передбачається, що боротьба за десяту позицію може розгорнуться між Литвою, Словенією, Данією, Грузією та Білоруссю.

Нагадаємо, популярний в Росії критик Гаспарян заявив, що"1944" у виконанні Джамали, безперечно, пісня-переможець "Євробачення - 2016".

Російський журналіст і музичний критик Артур Гаспарян, переглянувши всі репетиції конкурсантів "Євробачення", назвав пісню, номер і вокал української учасниці Джамали, безперечно, кращими в цьому році.

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...