"Тримається молодцем, посміхається": Адвокат Полозов розповів про стан полоненого капітана катера "Нікополь"

Богдан Небилиця також заявив, що є військовополоненим.

Богдан Небилиця. Фото: Еспресо ТБ.

Командир українського бронекатера "Нікополь" Богдан Небилиця, затриманий 25 листопада 2018 року прикордонною службою ФСБ в акваторії Чорного моря поблизу Керченської протоки, відмовився визнавати свою провину і назвав себе військовополоненим. Про це повідомив у Facebook адвокат Микола Полозов, який координує захист українських моряків, передають Патріоти України.

"Адвокат команди захисту військовополонених українських моряків Еміль Курбедінов відвідав командира МБАК "Нікополь" Богдана Небилицю. За словами адвоката, Небилиця тримається молодцем. Бадьорий, посміхається. Водночас за час перебування в СІЗО "Лефортово" його чотири рази переводили в різні камери. Зараз сидить із людиною на ім'я Мухамед. Відносини нормальні, але особливо не спілкуються", - написав Полозов.

Як і з іншими моряками, з Небилицею провели слідчі дії, його ознайомили з декількома постановами щодо призначення експертиз. Було проведено його допит, під час якого Богдан Небилиця заявив, що є військовополоненим.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...