Тривожні новини з фронту: Загострення у зоні АТО – за ніч 30 обстрілів

Терористи ведуть обстріл українських позицій з озброєння, що вже мало бути відведеним.

Українська армія у зоні АТО. Ілюстрація:www.gazeta-misto.te.ua

У зоні АТО з 18-ї години вечора бойовики 30 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Зокрема, 15 разів вели неприцільний вогонь на Донецькому напрямку, повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку прес-центру АТО у Facebook.

«З озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь у бік Авдіївки, Невельського, Троїцького та Красногорівки. А на Артемівському напрямку із мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Луганському, Зайцевому та Майорську. В районі Майорська були застосовані і 82 мм міномети,» – йдеться у повідомленні.

Також загарбники вели прицільний вогонь із 82-міліметрових мінометів по наших позиціях поблизу Троїцького, зі стрілецької зброї – по позиціях поблизу Гранітного та Широкиного.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...