Це черговий міф: Житло за несплату комуналки ніхто відбирати не буде - міністр юстиції

Міністр також підкреслив, що завдяки системі субсидій питання про несплату комунальних послуг, а, отже, і вилучення житла, взагалі не буде стояти.

Павло Петренко. Фото:www.adm-pl.gov.ua

Міністр юстиції України Павло Петренко спростував поширені в ЗМІ і соцмережах чутки про те, що нібито за новим законом в українців можуть конфіскувати житло за несплату комунальних послуг. Про це повідомляє прес-служба Мін'юсту, зазначають Патріоти України.

"Ніхто не буде позбавляти українців власності за несплату комунальних тарифів. Це черговий міф", - заявив Петренко.

Міністр також підкреслив, що завдяки системі субсидій питання про несплату комунальних послуг, а, отже, і вилучення житла, взагалі не буде стояти.

"Без рішення суду в принципі не можна забрати у когось приватну власність. За допомогою системи субсидій і підвищення рівня життя українців ми взагалі знімемо питання несплати по комунальних тарифах", - підсумував міністр.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...