"Це чистий цинізм": Вакарчук про введення податкових E-декларацій для ЗМІ та громадських організацій

Заїло мабуть наших "бідних" чиновників, суддів та можновладців. Згадали що за "спаведливість" треба боротися?

Святослав Вакарчук. Фото: liport.ru"Введення податкових E-декларацій для ЗМІ та ГО, і їх субпідрядників- це чистий цинізм", - пише у своєму блозі Святослав Вакарчук, повідомляють Патріоти України, і продовжує:


"Якщо в країні якісно запрацює незалежний антикорупційний суд, тоді ЗМІ не буде кому корумпувати. Ну а велика роль в створенні незалежного антикорупційного суду лежить якраз на прогресивних ГО. От вам і замкнене коло.

Заїло мабуть наших "бідних" чиновників, суддів та можновладців. Згадали що за "спаведливість" треба боротися?

P.S. Поки я писав цей пост, поправку щодо ЗМІ вилучили. Шановні журналісти! Нехай це вас на заспокоює. Сама спроба підміни понять в нашій реальності є небезпечною.

Все громадянське суспільство має боротися за створення Справді Незалежних Судових Органів. Інакше,всі закони і поправки, якими б "справедливими" вони не були нічого не змінять. Мисліть стратегічно!

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...