"Це кінець світу": Окупована Керч пішла під воду (відео)

Зливові стоки на перехресті вулиць Карла Маркса і Радянської у Керчі не справляються з потоками води, центр міста час від часу затоплює після дощів.

Потужна злива накрила Керч 16 червня. Фото: Kerch.com.ru.

У Керчі в результаті сильної зливи, яка пройшла вчора, 16 червня, виявилися затопленими багато вулиць. Машини, застигнуті дощем в дорозі, починали буксувати, зупинялися посеред перехресть і тим самим істотно ускладнювали проїзд іншим авто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Особливо дісталося центру Керчі, стрімкі потоки води затопили вулиці Карла Маркса і Радянську.

До слова сказати, з огляду на те що зливові стоки на перехресті вулиць Карла Маркса і Радянської не справляються з потоками води, район час від часу затоплює після дощів.

"Це жах, вода затікає в кімнати, у мене затоплений балкон, все мокре, сусіди постраждали, їх теж затопило", "Страшно, чоловік на вулиці, стоїть під козирком, весь у воді, парасоль не рятує, все кругом затоплено, це кінець світу ", "На подвір'я неможливо вийти, потонемо, треба човен купити і пересуватися на ньому", - писали в соцмережах налякані дощем жителі Керчі.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму влада готує евакуацію населення. Зливи та смерчі завдали значної шкоди навколишньому середовищу, затоплені вулиці, приватні подвір'я.

"Хейтер медійників та ворог свободи слова": Національна спілка журналістів закликає ЗМІ бойкотувати нардепку Безуглу

вівторок, 30 квітень 2024, 19:42

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та громадське об'єднання «Медіарух» висловилися на захист «Суспільного» і закликали припинити політичні атаки і тиск на мовника. Таким чином вони відреагували на закиди народної депутатки ...

Хроніки "наддержави": У Росії від голоду загинули десятки коней. Ще живі тварини ходили по трупах сородичів. Власнику, "новаму рускаму" байдуже

вівторок, 30 квітень 2024, 18:57

У Росії на Ставропольському кінному заводі біля хутора Кінний з початку зими загинули від голоду близько 50 коней, живими залишилися близько 80 тварин. Про це розповіла волонтерка Яна Кучеренко, пише російський незалежний ТГ-канал Astra. "Живі коні ход...