"Це країна-агресор, де вони заробляють гроші. Не можна так": У Чернігові перед концертом Потапа і Насті родичі загиблих бійців АТО створили "коридор ганьби" (відео)

На сходах театру розлили кров. По цьому змушені були пройти всі, хто купив квитки на концерт і хотів потрапити в зал.

У Чернігові родичі загиблих бійців АТО створили коридор ганьби перед початком концерту гурту "Потап і Настя". Про це повідомляє 24 канал, зазначають Патріоти України.

Спочатку на сходах театру розлили кров і організували коридор ганьби. По ньому змушені були пройти всі, хто купив квитки на концерт і хотів потрапити в зал.

"Через деякий час в натовп полетіли димові шашки. Хто їх кинув невідомо. За всім спостерігали правоохоронці, але нікого не затримували. Концерт почався, хоч і з невеликим запізненням", - зазначає видання.

Біля театру, в якому повинні були виступати артисти, зібралися матері та дружини загиблих воїнів АТО, волонтери та активісти. Вони прийшли висловити протест виконавцям за російські гастролі.

"Тому, що Потап і Настя заробляють в Росії. Вони там платять податки, вони оплачують війну на сході. Це країна-агресор, де вони заробляють гроші. Не можна так", - сказала дружина загиблого бійця АТО на Донбасі Оксана Славінська.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...