Це можна вважати за комплімент, хлопці: Суд "ДНР" оголосив "Айдар" терористами

Терористи "республіки" назвали добровольчий батальйон екстремістським і заборонили йому вести діяльність на окупованій території.

Ілюстрація:rian.com.ua

Бойовики так званої "ДНР" заявили, що український добровольчий батальйон "Айдар" - це терористична організація. Таке "офіційне" рішення прийняв так званий "верховний суд ДНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Новини Донбасу.

Угруповання в своїй заяві повідомляє, що "Айдар" визнається екстремістською організацією і йому заборонено вести діяльність на окупованій території.

Нагадаємо, ДНР оголосила діяльність 40 українських і міжнародних політичних, релігійних та добровольчих організацій незаконними на захопленій території Донбасу. Серед них "Правий сектор", Радикальна партія Олега Ляшка, "Автомайдан", "Ісламська Держава" та інші.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...