"Це не просто щось говорити": Ломаченко розкрив своє розуміння патріотизму

Напівлегковаговик зізнався, що його засмучує війна на сході України, а радують спортивні досягнення співвітчизників.

Василь Ломаченко. Фото: УНІАН.

Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко в інтерв'ю НВ пояснив, як розуміє патріотизм, а також розповів, що найбільше засмучує та радує його серед подій в Україні. Патріоти України пропонують і вам дізнатися про його думки.

На думку боксера, патріотизм - це не просто говорити, а робити щось для своєї батьківщини; зробити щось конкретне, щоб про це знав весь світ. "Я думаю, яскравий приклад - це спортсмени, які представляють честь нашої країни: вони не кричать нічого, але стають на п'єдестал, і тоді піднімається український прапор, грає національний гімн. Кращої реклами для України й не придумаєш", - вважає Ломаченко.

Напівлегковаговик зізнався, що його засмучує війна на сході України, а радують спортивні досягнення: боксер радіє як великим, так і малим перемогам своїх колег-співвітчизників.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...