Це пекло. Всі вулиці і зруйновані будівлі заповнені мертвими тілами: З'явилося моторошне відео зі знищеного Алеппо

Така картина у всіх кварталах, з яких сили режиму президента країни Башара Асада вибили повстанців.

Це не зомбі. Це зруйноване Алеппо. Фото:Twitter

Сирійське місто Алеппо, яке нещодавно захопили урядові війська, зараз перетворилось на руїни, а вулиці, буквально, всіяні трупами. Про це інформує NBC News, передають Патріоти України.

Така картина у всіх кварталах, з яких сили режиму президента країни Башара Асада вибили повстанців. Як йдеться у Twitter рятувальників гуманітарної групи "Білі каски"- місто виглядає як сцена з пекла.

"Немає точного числа жертв з обложеного Алеппо сьогодні. Всі вулиці і зруйновані будівлі заповнені мертвими тілами. Це пекло", - йдеться в повідомленні.

На YouTube-каналі "Білих касок" з'явилося моторошне відео з кадрами міста.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...