​"Це вам за Севастополь": 95-й квартал зняв пародію на культовий фільм "русского мира" (відео)

Творці пародії весело і невимушено обіграли головні епізоди, одним з яких є перестрілка українців з членами російської мафії в туалеті.

 СкріншотГумористична студія "95-й квартал" зняла пародію на знаменитий українофобний фільм Олексія Балабанова "Брат-2", яка була названа просто "Братику". Посилання на відео опублікував на своїй сторінці в Facebook учасник "кварталу", шоумен Володимир Зеленський, повідомляють Патріоти України.

Автори пародії висміяли імперські комплекси фанатів "русского мира", які вважають культовим фільм Балабанова. У кадрі показана альтернативна версія знаменитої кінострічки, в якій пара українців відправляється за океан в США, щоб допомогти "брату", який потрапив у біду. Творці пародії весело і невимушено обіграли головні епізоди, одним з яких є перестрілка українців з членами російської мафії в туалеті.

Нагадаємо, в "Браті-2" зображені українські мафіозі, яких пізніше розстрілює один з головних героїв зі словами: "Ви мені, гади, ще за Севастополь відповісте". В одній зі сцен "Братика" показано все з точністю до навпаки. У фіналі мальовничий українець у виконанні Олександра Пікалова спускає ручне порося на прізвисько Хунта на російських бандитів, які замертво падають на підлогу. У самому кінці сцени звучить фраза з "Брат-2" про те, що доведеться відповісти за Севастополь. У новій версії ці слова набувають зовсім іншого сенсу.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...