У нетрадиційних пошуках популярності: Колеги шоумена здивували кумедними зізнаннями про "Зеленського-гея" (відео)

Гуморист Євген Кошовий заявив, що у "95-му кварталі" вирішили провести конкурс на найогидніший фейк про Зеленського.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

"Студія" Квартал 95 "оприлюднила низку кумедних фейків про шоумена, кандидата в президенти Володимира Зеленського. Це сталося у свіжому випуску "Чисто News" (він доступний на YouTube), передають Патріоти України.

Так, гуморист Євген Кошовий заявив, що вони вирішили провести конкурс на найогидніший фейк про Зеленського. Яскраві варіанти були представлені ним в ефірі. Зокрема, йшлося про те, що насправді Зеленський нібито спонсорує лідера Радикальної партії Олега Ляшка, а сам є проектом лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка.

Крім того, він нібито хоче стати президентом, щоб більше отримувати за корпоративи, і взагалі має в офшорах 94 квартали. "Зеленський народився з клоунським носом, а нормальний людський ніс йому щоранку роблять гримери", "Зеленський – гей. Про це заявила дружина, яка теж гей", – пожартував Кошовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...