Це ж не Сиктивкар: На Львівщині начальника потяга покарали за любов до російського шансону (відео)

Працівник залізниці позбувся премії за "блатний" репертуар Михайла Круга, який були змушені слухати пасажири у вагонах.

Ілюстрація:www.volynpost.com"Укрзалізниця" позбавила премії начальника потяга Київ–Ковель за скарги пасажирів на шансон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 112 Україна.

Один із незадоволених пасажирів - композитор Роман Коляда.

"Це було 18 грудня. Я повертався з Луцька Ковельським поїздом, де я щойно зіграв свій творчий вечір. Поїзд прибуває дуже рано, о 5:58. О 5:30 з динаміка мені у вухо почав кричати Михайло Круг про свої "золотие купола", які у нього "на грудях наколоті".

Зрозуміло, за 20 хвилин до приходу поїзда ніколи шукати начальника поїзда. Тому я просто скрутив гучність. У мене виникло питання: цей поїзд – "откинувшийся с зоны зек", чи що взагалі відбувається?", – розповів Роман Коляда.

Він зауважив, що українські діячі мистецтва працювали з "Укрзалізницею", надавали свої записи.

"Коли ми сідаємо в чеський літак, тебе годують чеською їжею і ти читаєш про чеську культуру в журналі на борту. Так само в українському літаку ти щось читаєш про Україну. Чомусь, коли ти сидиш в українському поїзді, ти повинен слухати Михайла Круга. У мене виник когнітивний дисонанс.

Я написав скаргу, знайшов форму для звернень громадян на сайті Львівської залізниці, тому що їй належить цей поїзд, і запитав, чому так відбувається, що ми воюємо з російським окупантом і музика окупанта звучить.

Одна справа, там звучав би Дмитро Хворостовський, Чайковський, "Лускунчик", хай би собі крутили. Але чому там має бути "блатняк" – для мене не зрозуміло, я поставив це питання. Залізниця відреагувала так, як відреагувала. Зараз я відповіддю частково задоволений", – зауважив Коляда.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...