"Це зрада": Терорист Захарченко заволав до Путіна через звільнення Надії Савченко

Бояться проросійські терористи, що Надія розповість занадто багато "незручних подробиць"? Так вона і в залі суду їх розповідала.

Кремлівський фігляр Олександр Захарченко. Фото: uainfo.orgОдин з колишніх ватажків самопроголошеної "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте назвав "зрадою" видачу Києву української льотчиці і народного депутата Надії Савченко, яка перебувала в російському полоні, передають Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости.

"Отже,"розмін" відбувся. Укра отримала свою "національну героїню" ("яка країна - такі "герої", але це окреме питання) - незламність і є наочним доказом того, що "Україна своїх не кидає". Явна "перемога", яка послужить зміцненню позицій "шановного партнера" і його соратників при владі. Росія отримала двох військовослужбовців, від яких раніше публічно відреклася і які відносяться до класичного розряду "іхтамнєтов". Відповідно, вони не можуть вважатися "героями" і використовувати їх повернення в медійному плані практично неможливо. Ну хіба що військових трохи заспокоїти - типу теж "своїх не кидаємо" (навіть якщо публічно зрікаємось). І все. З урахуванням того, що говорила (і буде далі волати по всім українським і іноземним ЗМІ) неврастенічка Савченко - скоріше "зрада" ... Тим більше що вона детально розповість, як вона опинилася на території Росії і ще масу всіляких "незручних" подробиць" , - зазначає екс-ватажок бойовиків.

"В цілому ж даний розмін на тлі триваючої "мінської бодяги" демонструє лише бажання Кремля будь-яким способом як-небудь "піти" від незручних проблем з Донбасом. Навіть у дрібницях. Втім, я не виключаю, що "стратегічні шахісти" з оточення Путіна грають, як вони люблять, "відразу на обидві сторони"... Україні для "патріотичного піднесення" і демонстрації "непримиренності" потрібна символічна фігура? Ось вона вам! Отримуйте і користуйтеся собі на радість і нам в збиток", - пише Стрєлков.

У такому ж ключі про повернення Савченко в Україну висловився куратор бойовиків Донбасу Олександр Жучковський: "Це самий ганебний день для РФ за останні два роки. Савченко, до речі, вже заявила, що готова далі вбивати росіян (вона ще багато зробить заяв, для того її і випустили). Це треба було примудритися, щоб після березня 2014-го, після таких блискучих ходів і загальнонаціонального підйому, ось так все розгубити-розбазарити за два роки, вкотре прогинаючись під це паскудне русофобське государствішко Україна. Російська влада виглядає жалюгідно і недостойно, мені за них соромно", - написав на своїй сторінці в ВКонтакте Жучковський.

Взагалі-то звертає на себе увагу незручне мовчання російської влади з приводу звільнення української льотчиці і народного депутата Надії Савченко, яке російські журналісти називають "приниженням для президента РФ Володимира Путіна від президента України Петра Порошенка".

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...