"Це зрадники батьківщини": Приходько висловилася про українських співаків, що виступають у РФ

Співачка заявила, щ проводити межу між політикою та творчістю не можна, оскільки саме з артистів люди беруть приклад.

Анастасія Приходько. Фото google.com

Відома українська естрадна співачка Анастасія Приходько розповіла про своє ставлення до артистів, що виступають на території країни-агресора Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на NewsOne.

Варто зазначити, що Анастасія Приходько, яка в 2009 році представляла РФ на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, назвала українських артистів, таких, як, наприклад, Ані Лорак, зрадниками батьківщини, які власне збагачення ставлять вище за моральні принципи.

Також вона зазначила, що зі співаків багато людей беруть приклад, незважаючи на поширену думку про розділ політики та творчості.

На провокаційне питання журналіста, чи спілкувалася вона особисто з такими артистами, співачка категорично заявила, що їй з ними ні про що говорити, оскільки в них принципово різні життєві позиції.


Опікуни про вагітність навіть не здогадувались: У Польщі 13-річна дівчинка раптово народила під час шкільної екскурсії

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:15

У Польщі під час шкільної екскурсії у 13-річної дівчинки раптово почались пологи. Про вагітність дитини ні її опікуни, ні друзі не знали. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України. Відомо, що у Польщі група підлітків вирушила н...

"Я відірву тобі два вуха!": Легендарний футбольний клуб звільнив тренера за дику витівку (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:50

Туринський Ювентус оголосив про відставку головного тренера команди Массіміліано Аллегрі, інформують Патріоти України. Клуб ухвалив рішення попрощатися з наставником через поведінку італійця після фіналу Кубка Італії, в якому туринці виграли трофей, пе...