Цікаво, якими методами змусять Росію любити?: У Москві хочуть "перевиховати" студентку, яка назвала свою країну "Рашкою"

Сама дочка олігарха повертатися в Росію не збирається, бо вважає, що скрізь краще, ніж там

Фото: "Фейсбук"

В МДІМВ вирішили провести бесіду зі своєю студенткою Еліною Бажаєвою у зв'язку з її записом в соцмережі, де вона називає Росію "Рашкой". За словами ректора вузу Анатолія Торкунова в інтерв'ю "Говорить Москва", це відбудеться, як тільки дівчина повернеться з-за кордону, повідомляють Патріоти України.

"Ми розпитаємо, що вона мала на увазі. Тому що мені це не зрозуміло. Це дурість якась", – прокоментував провокаційну запис своєї студентки ректор. За офіційними даними, в даний час дочка російського олігарха Муси Бажаєва знаходиться у весільній подорожі в США. Там же відбулося і весілля дівчини з 24-річним бізнесменом Бекханом Мамакаєвим. Тим не менше, сама Еліна у соцмережі пише, що повертатися в Росію не збирається. На її думку, "скрізь краще, ніж в Рашці".

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...