Ціна перемоги: Заради підготовки до Олімпіади-2018 український спортсмен вліз у борги

Фото: sportarena.com

Українському спортсмену Владиславу Гераскевичу довелося влізти в борги, щоб поїхати на зимові Олімпійські ігри в Південну Корею, повідомляють Патріоти України з посиланням на Sportarena.

Так, батько скелетоніста Владислава Гераскевича Михайло розповів про фінансові труднощі, які виникли в їхній родині через підготовки сина до змагань.

"Так як я ніде не перебуваю на роботі в якості тренера, то, звичайно, треба десь працевлаштуватися і відпрацьовувати борги. Якщо я працевлаштуюся, як тренер, то тоді ми будемо мати можливість повернутися до тренувального процесу, якщо ні – не знаю, як все буде відбуватися далі", - розповів Гераскевич.

Зазначимо, що олімпієць показав поки що найкращий результат серед українських спортсменів в Пхьончхані. Він посів підсумкове 12-е місце у змаганнях скелетоністів.

"По поверненню в Україну ми трохи відпочинемо, а от повернення до тренувального процесу стоїть під великим питанням, тому що в нашій сім'ї накопичилися певні борги, пов'язані з підготовкою до Олімпійських ігор", - зазначив тренер. Владислав також зазначив, що держава не допомагає спортсменам при підготовці.

"Сподіваюся, ми впораємося з проблемами, які зараз у нас є в плані грошового спонсорства, тому що в даний момент у нас немає ніяких спонсорів", - додав олімпієць.

Був у хорошій фізичній формі, але раптово захворів: Помер другий співробітник Boeing, який звинуватив компанію в порушенні техніки безпеки

четвер, 2 травень 2024, 12:28

Колишній аудитор з якості компанії Spirit AeroSystems, Джошуа Дін був одним із перших інформаторів, який звинуватив компанію в ігноруванні виробничих дефектів у Boeing 737 MAX, інформують Патріоти України. Діну було всього 45 років. Він помер після бор...

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...