Ціна життя - 2 тисячі: У Харкові поліція затримала жінку, яка знайомому доньки замовила вбивство свого співмешканця (фото)

Злочин правоохоронці розкрили за добу.

Ілюстрація:n-w.tv Працівники Московського відділу поліції Харкова встановили осіб, причетних до скоєння умисного вбивства чоловіка, протягом першої доби. Про це йдеться у Facebook на сторінці Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, в покинутій будівлі по вулиці Владислава Зубенка в Харкові 29 квітня 2018 року було виявлено тіло чоловіка з колото-різаними ранами.

"Як з'ясували правоохоронці, злочин було ретельно сплановано місцевою мешканкою гр. К., яка таким чином вирішила позбутися свого співмешканця, який, як вказала під час допиту підозрювана, набрид їй постійними сварками, образами і пияцтвом. Жінка завчасно, серед знайомих своєї 15 -річної дочки, підшукала виконавця свого злочинного плану.

Ним виявився 19-річний юнак, який за винагороду в 2000 гривень, погодився позбавити життя "кривдника". Дочекавшись слушного моменту, коли співмешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, заснув, гр. К. покликала і впустила у свій будинок вбивцю.

Жорстоко і холоднокровно юнак за допомогою ножа, який приніс з собою, завдав близько 19 ударів в область голови та шиї чоловіка. Отримавши частину винагороди, вбивця допоміг жінці "замести сліди": вони разом винесли з квартири тіло убитого, а потім закривавлені речі жінка викинула в розташовану неподалік водойму", - йдеться в повідомленні.

Зазначеним особам повідомлено про підозру у вчиненні замовного умисного вбивства, за яке передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 15 років до довічного ув'язнення.

"Це буде боляче, але більше не повториться": Експерт заявив, що в Україні необхідно ввести ринкову ціну на електроенергію

понеділок, 6 травень 2024, 10:24

Просто підвищувати тариф на електроенергію в Україні немає сенсу, треба проводити загальну реформу, у рамках якої ввести ринкову ціну на світло. Наразі всі регуляції у сфері енергоринку є "не мудрими і неправильними", вважає директор Центру досліджень ...

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...