Турботлива бабця намагалась передати онукові в СІЗО наркотики... в смальці

Житомирські пенітенціарії такої турботи не зрозуміли і тепер бабусю чекає суд.

В смальці був сюрприз. Фото: shefkuhar.com.ua.

Бабуся намагалася передати наркотики своєму онукові, який перебуває в СІЗО. Про це поінформували в управлінні Державної пенітенціарної служби в Житомирській області, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, наркотики бабуся онукові передала в СІЗО в жирі. У СІЗО наркотики передати вдалося, а ось в колонію їх провезти чоловікові завадили.

"У протоколі допиту ув'язнений пояснив, що цю речовину він знайшов до позбавлення волі і приховав за місцем проживання, а вже перебуваючи під вартою в слідчому ізоляторі Житомирської УВП-8, попросив свою бабусю прихованим способом передати йому вказану речовину разом з продуктами харчування", - повідомили в пенітенціарній службі.

Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до чинного законодавства України. На даний час проводиться досудове розслідування Житомирським відділом поліції ГУНП в області.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...