Туреччина і Крим: Як треба налагоджувати бізнес на туристах, - Денис Казанський

Турки давно здогадалися, що туристи залюбки витрачають гроші не тільки в готелях, а й можуть непогано підтримати місцевого виробника.

Турки скаржаться, що ніяк не можуть допродати товари, що наштампували два роки тому. Фото: Фейсбук.

Спостерігаю, наскільки добре у турків налагоджений бізнес на туристах. Мимоволі весь час порівнюю з Кримом. Це звичайно різні Всесвіти. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Денис Казанський, передають Патріоти України.

Тут давно вже просікли, що туристи можуть витрачати гроші не тільки в готелях, а й непогано підтримати місцевого виробника. Мільйони людей можуть купувати в торговельних центрах одяг, взуття, постільну білизну, іграшки, ювелірні прикраси і т. Д. Для цього їх тільки потрібно туди привезти.

Заповзятливі власники готелів укладають договори з певними супермаркетами. Організовують безкоштовні тури туди за покупками. Ті, хто приїжджають відпочити, таким чином потрапляють і на шопінг. І залишають у країні ще більше грошей.

Пам'ятається, писали, що Крим до війни брав по 6 млн туристів в рік. Але ніхто так і не додумався так само заманювати туристів і пропонувати їм такі шоп-тури.

Сьогодні заради інтересу з'їздив в таку поїздку. Толком нічого не купив, тому що не люблю возити з собою валізи барахла. Але люди були в дикому захваті від завалів дешевого ширвжитку.

Цікавий момент. Прилавки з продукцією для росіян практично ніхто не відвідує. У цій місцевості туристів з Росії мало. Турки скаржаться, що другий рік не можуть розпродати те, що наштампували в 2014.

Начальник ТЦК у Каневі прийшов познайомитися з депутатами міськради й роздав їм повістки (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:30

У четвер, 16 травня, у Каневі начальник Другого відділу Черкаського ТЦК та СП підполковник Роман Богдан прийшов познайомитися з депутатами міської ради та вручив їм повістки. Про це повідомляє місцеве медіа, передають Патріоти України. Згодом відео із ...

Через підозру в подвійному вбивстві: В Україні затримали американського добровольця

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:15

У п’ятницю, 17 травня, в Україні правоохоронці затримали громадянина США, якого на батьківщині підозрюють у подвійному вбивстві та інших злочинах. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти України. Правоохоронці не називають іме...