Туристів вразило? Над путінським мостом у Крим помітили смерч (відео)

Смерчі над Чорним морем помічають вже не вперше.

Кримський міст. Фото: офіційний сайт мосту.

Над Керченським мостом, який з'єднує окупований Росією Крим з Краснодарським краєм РФ, пронісся смерч. Відповідні відео опубліковані на YouTube, передають Патріоти України.

Зазначимо, що смерч - це атмосферний вихор, що виникає в грозовій хмарі і поширюється вниз, часто до самої поверхні землі, у вигляді хмарного рукава або хобота діаметром в десятки і сотні метрів.

Раніше в мережі з'явилося відео, на якому над Чорним морем зафіксовані відразу два смерчі - білий і чорний. Незвичайне явище можна було спостерігати над водою близько півгодини, а потім обидва смерчі розчинилися у воді, так і не наблизившись до берега.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...