Туристи Путіна? В Марселі невідомі з російських автоматів вбили декількох французів

Інцидент стався в ніч на суботу, 25 червня, в північній частині Марселя. Двоє чоловіків, чиї особи поки не встановлені, були застрелені з автомата Калашникова.

Фото:http://www.ouest-france.fr/

У Марселі невідомі відкрили стрілянину, в результаті якої загинули двоє чоловіків, а 14-річна дівчинка отримала серйозні поранення. Про це повідомив префект місцевої поліції Лоран Нуньєс, передають Патріоти України з посиланням на Ouest-France.

Інцидент стався в ніч на суботу, 25 червня, в північній частині Марселя. Двоє чоловіків, чиї особи поки не встановлені, були застрелені з автомата Калашникова.

"Чоловіків застрелили в машині на стоянці Консолат в 15-му окрузі Марселя незабаром після опівночі. Дівчинка-підліток перебувала поруч і була важко поранена під час стрілянини", - розповів Нуньєс.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...