Тут мав бути театр: Екс-регіонал у Житомирі нахабно украв землю - журналістське розслідування (відео)

За фірмою, яка так нахабно повелася з давньою мрією громади, пов'язаний народний депутат групи "Відродження", колишній "регіонал" Володимир Зубик.

Скрін відео

У програмі журналістських розслідувань "Схеми. Корупція в деталях" спеціально для 24 Каналу від "Радіо" Свободи "і Першого громадського каналу - жителі Житомира доручили приватній фірмі добудувати відкритий гастрольний театр. Однак землю нахабно вкрали, наголошують Патріоти України.

Фірма знесла довірений їй недобуд. Мовляв, будівля була в аварійному стані і проводити роботи там навіть не збиралася. Зараз компанія будує на місці театру черговий житловий комплекс.

За фірмою, яка так нахабно повелася з давньою мрією громади, пов'язаний народний депутат групи "Відродження", колишній "регіонал" Володимир Зубик. Депутат і до цього неодноразово ставав фігурантом розслідувань про сумнівні з точки зору законності забудови.

Більше про те, як депутат пов'язаний із сумнівною фірмою-забудовником і що тепер буде на місці недобудованого театру - дивіться в розслідуванні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...