"Тут слишком много хохлов": У Первомайську на Харківщині дівчина поскаржилася, яка проблема в місті турбує її найбільше (відео)

На жаль, невідомо, чи була опитана місцевою мешканкою, чи представницею окупованого Донбасу, яка втекла на мирну територію від "русского мира".

Скрін відео

У мережі з'явився ролик, як у Первомайську, Харківської області, на питання про проблеми міста дівчина відповіла "Тут слишком много хохлов!". Ролик доступний для перегляду на Youtube, зазначають Патріоти України.

Невідомо, чи вона місцева мешканка Первомайська, а можливо, біженка з Донбасу. Риторичним залишається питання: якщо їй так погано від великої кількості "хохлів", чому вона не забереться туди, де їх немає?

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...