"Твої гріхи": Тіна Кароль презентувала неймовірно чуттєвий кліп (відео)

​Слова до нової пісні української співачки написав актор і боєць АТО Дмитро Тупольцев.

Тіна Кароль. Фото: ivona.bigmir.net.Українська співачка Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню "Твої гріхі", яка увійде до нового альбому співачки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами артистки, це композиція про її нове світовідчуття, нове уявлення себе - плавний перехід від драматичної співачки до співачки ліричної і більш усміхненої.

"Це пісня про жіноче прощення, якщо ми говоримо про справжню і вічну любов, то це завжди всепрощення. Саме про таку любов моя нова пісня. Вона відкриває новий етап у моїй творчості".

Над новим кліпом Тіни Кароль працювала компанія Gloriа FX. Саме ця компанія другий рік поспіль перемагає в премії MTV Music Awards в номінації "Кращі візуальні ефекти".

А ось музику написала сама артистка, слова до пісні написав актор і боєць АТО Дмитро Тупольцев.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...