Творець SpaceX і Tesla Ілон Маск пообіцяв відправити людей на Марс в 2024 році

Ілон Маск незабаром розповість про плани SpaceX по довгостроковій колонізації Марса - інфраструктуру, промисловість, торгівлю та політичний устрій марсіанського суспільства.

Ілон Маск. Фото: Forbes.

Творець компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск пообіцяв відправити перших людей на Марс в 2024 році. Про це Маск заявив на конференції представників IT-індустрії Code 2016, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Крім того, в 2017 році вийде у світ перша вантажівка Tesla.

За словами Маска, якщо запуск вдасться здійснити в 2024 році, перші люди потраплять на Марс у 2025 році. Втім, бізнесмен визнав, що в цих планах є «певна невизначеність».

Ілон Маск також повідомив, що у вересні на конференції IAC він розповість про плани SpaceX по довгостроковій колонізації Марса. За словами підприємця, після того, як на Марсі виявиться досить багато людей, відкриються «великі бізнес-перспективи», від запуску першого залізорудного заводу до відкриття першої піцерії.

На думку Маска, ідеальною формою суспільного устрою на Марсі була б пряма демократія, а не представницька, оскільки в ній менше корупційних ризиків. Маск також сказав, що у людей має бути не тільки право самостійно приймати закони, а й скасовувати їх, причому процедура скасування повинна бути простіше.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...