Творити своє: В Україні анонсували виробництво ще одного повнометражного мультфільму

Дуже повільно, але робота над створенням вітчизняного анімаційного кіномистецтва продовжується

Перший український 3D-анімаційний мультфільм "Микита Кожум'яка". Фото: planetakino.uaВ Україні буде створено ще один повнометражний мультфільм. Як повідомив на своїй сторінці у "Фейсбук" голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко, автором фільму виступить Анатолій Лавренишин, передають Патріоти України.

"Тільки що підписали контракт на виробництво повнометражного анімаційного фільму Анатолія Лавренішина "Віктор робот", - повідомив він.

Перший український 3D анімаційний повнометражний мультфільм "Микита Кожум'яка" зараз створює анімаційна студія Panama Grand Prix. У фільмі розповідається про 12-річного хлопчика - сина Кирила Кожум'яки, у якого немає фізичної сили батька, але він повинен завдяки силі характеру перемогти змія. Робота над створенням мультфільму триває близько восьми років, прем'єра стрічки запланована на 13 жовтня цього року.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...