"Ти - путінська консерва. У тебе всього два варіанти": У Києві екс-депутату Держдуми висунули ультиматум (відео)

Звернення стосувалося вдови Дениса Вороненкова.

Марія Максакова. фото:wordyou.ru

Люди, котри відрекомендувалися українськими патріотами, зажадали від відомої російської оперної співачки, екс-депутата Державної думи Росії Марії Максакової, яка в 2017 році переїхала до Києва разом з чоловіком Денисом Вороненковим, забратися з країни. Вона повинна це зробити протягом 72 годин, заявив журналіст Ігор Громов в зверненні на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Хотів би звернутися сьогодні до Марії Максакової з ультиматумом від імені всіх (!) патріотів України. Маріє, ми знаємо, що ти - путінська консерва, що ти є, по суті, агентом впливу країни-агресора в нашій країні - в Україні. Я звертаюся до тебе з таким ультиматумом - залишити територію України протягом найближчих 72 годин", - зазначив Громов.

"Якщо ти не виконаєш умови, у тебе буде всього два варіанти: перший - тебе з часом "приберуть" ФСБшники, як вони це зробили з Вороненковим, другий варіант - тебе знищать українські патріоти", - додав журналіст.

"Ми знаємо, що доля путінських консерв, там завжди є тільки два варіанти - їх "прибирають" або самі "путінці", або вони гинуть від рук українських патріотів. Тому, Маріє, сподіваюся, ти прислухаєшся до цього ультиматуму", - резюмував Громов..

Тим часом, нардеп Мосійчук заявив про підготовку вбивства Максакової "чекістами" Путіна під виглядом дій українських націоналістів, а сама Максакова назвала Громова московським провокатором.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...