"Ти підбори змінила на берці, ніжну сукню на камуфляж": У 93-ій бригаді привітали зі святом жінок-військовослужбовців (відео)

Чоловіча частина бригади подякувала жінкам за підтримку, сміливість, витримку і наголосила, що сьогодні - як і завжди – чоловіки впевнені, що українські жінки – найкращі.

В 93-й бригаді привітали жінок-військовослужбовців з 8 березня. Про це йдеться у повідомлені прес-служби бригади у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Ти підбори змінила на берці. На передовій – весна. Традиційно на її початок припадає Всесвітній жіночий день, тож командування та чоловічий колектив 93 ОМБр хочуть висловити свої найщиріші вітання всім українкам, а особливо - дівчатам-військовослужбовцям. Дякуємо за підтримку тим, хто чекає нас вдома. Дякуємо за сміливість тим, хто виконує пліч-о-пліч із нами бойові задачі. Сьогодні - як і завжди –ми, чоловіки, впевнені: ви – найкращі", - йдеться у повідомлені.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...