"Ти проплачена с*ка!": Для кремлівського провокатора українські та німецькі вболівальники заспівали відомий хіт про Путіна (відео)

Ввічливі українські фани, незважаючи на тупі провокації Грема Філліпса, не вдалися до рукоприкладства.

Проросійський блогер і журналіст Грем Філліпс намагався спровокувати українських фанатів у Франції питаннями про війну на Донбасі. Відповідне відео він виклав на своєму каналі в youtube, передають Патріоти України.

Але ввічливі українці втрималися від рукоприкладства, обмежуючись лише порадами йти подалі, і провокація не вдалася. Замість цього вболівальники разом з німецькими фанами заспівали Філліпсу відомий хіт про президента Росії.

Увага! Відео містить ненормативну лексику.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...