"Тиждень по шматочках виносила на смітник": Жінка зарізала і розчленувала співмешканця

Голову з верхньою частиною тулуба, які однофамілиця російського письменника ще не встигла викинути, знайшли в неї на балконі.

У Спеціалізованому міжрайонному суді в кримінальних справах Північно-Казахстанської області винесли вирок 56-річній жінці за вбивство співмешканця, передають Патріоти України.

10 лютого цього року підсудна посварилася зі своїм чоловіком через те, що їй необхідно було вийти з дому у справах. Нещасний висловився проти намірів підсудної, тому що після перенесених операцій він був слабкий і насилу пересувався.

В результаті сварки у Буніної виник злочинний умисел. Вона відштовхнула чоловіка, через що він, втративши рівновагу, впав на кухонний диван. Вже лежачому чоловіку вона почала наносити численні удари в область голови та обличчя. Потім взяла в праву руку ніж і завдала ним множинні удари по тілу. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Після цього Буніна винесла труп на балкон своєї квартири і протягом тижня розчленовувала тіло сокирою, частини трупа виносила і викидала в сміттєві контейнери, встановлені у дворі. 18 лютого частини правих верхніх і нижніх кінцівок чоловіка було виявлено у сміттєвих контейнерах. Наступного дня О. Буніну затримали співробітники поліції, а на балконі її квартири вони знайшли голову з верхньою частиною тулуба.

"Вироком Спеціалізованого міжрайонного суду у кримінальних справах Північно-Казахстанської області Олена Буніна визнана винною в скоєнні злочину, передбаченого статтею 99 частиною 1 Кримінального кодексу РК" Вбивство" і їй призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі, з відбуванням покарання в установі кримінально-виконавчої системи середньої безпеки", – зачитав вирок суддя Ісмаїлов. Вирок суду не набрав законної сили.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...