У Білорусі стратили другого за місяць засудженого за потрійне вбивство

Спочатку чоловіку присудили довічне ув'язнення, але потім суд змінив рішення.

Сергій Хмелевський. Фото: "Білоруські новини"

У Білорусі привели у виконання смертний вирок щодо 31-річного жителя селища Мачуліщі Мінського району Сергія Хмелевського, засудженого за жорстоке вбивство трьох осіб. Про це організації "Правозахисники проти смертної кари в Білорусі" розповіли родичі страченого, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Білоруські новини".

Це вже другий розстріляний засуджений за місяць і третій за рік, про який стало відомо. Рішення про розстріл прийняв Мінський обласний суд після перегляду кримінальної справи, за якою раніше Хмелевського засудили до довічного ув'язнення.

При цьому родичі дізналися про подію тільки після розстрілу. Хмелевський нібито навіть звертався зі скаргою на вирок до Комітету ООН з прав людини, який просив білоруська влада відкласти розстріл засудженого до розгляду справи в ООН.

Нагадаємо, 28 листопада стало відомо, що в Білорусі привели у виконання смертний вирок щодо жителя Лідського району Івана Кулеша, який в стані алкогольного сп'яніння вбив трьох жінок. А в травні з'явилася інформація про страту жителя Річиці Сергія Іванова, звинуваченого у жорстокому вбивстві дівчини.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...