У блокадників окупованого Добасу з'явився потужний союзник: "Кривавий пастор" висловився за рішучі дії та радикальні заходи

Або у вищому керівництві держави назріває розкол коаліції, або готується рішучий розворот до курсу 2015 року. Повна ізоляція окупованої території значно наблизить терміни її звільнення, вважає глава РНБО.

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав перекриття вантажопотоку між Україною і окупованими територіями Донбасу єдиним способом зупинити контрабанду. Причому, на його думку, слід перекрити абсолютно весь вантажопотік через лінію розмежування. Про це він заявив в інтерв'ю Liga.net, передають Патріоти України.

"... Я прихильник цього варіанта - заборонити будь-які переміщення товарів і вантажів. Але мені кажуть: там же є підприємства, які платять податки в наш бюджет і на експорт відправляють продукцію, а валюта надходить в українські банки, там живуть наші громадяни, їм треба працювати тощо. Я вважаю, що тут доречний досвід Хорватії, яка на початку 1990-х перебувала в схожій з Україною ситуації", - сказав Турчинов.

Він пояснив, що жорстка економічна блокада дозволила Хорватії швидко деокупувати свої території. "Якщо ми хочемо прискорити процес звільнення своїх територій, потрібно вибирати радикальний варіант", - вважає глава РНБО.

Тим часом проти економічної блокади непідконтрольних Україні територій виступає Захід.

"Особисто моя позиція: йде війна і всі повинні працювати на перемогу. Повна ізоляція окупованої території значно наблизить терміни її звільнення", - резюмував Турчинов.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...