У Брюсселі на фестивалі "Квітковий килим" вистелили орнамент з 600 тисяч бегоній (фото)

​З 12 по 15 серпня жителі та гості Брюсселя мали можливість помилуватися неймовірним видовищем - квітковим килимом більш ніж з 600 000 бегоній, який прикрасив собою центральну площу Гранд-плас.

Посеред Брюсселя вистелили гігантський килим з 600 000 бегоній.Фото: ЖЖ.

Фестиваль "Квітковий килим" (Flower Carpet) проводиться раз на два роки, починаючи з 1971 року. Щоразу на площі "вистилається" килим з оригінальним, унікальним візерунком, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цього року площа "розквітла" килимом площею 1800 м², розміри якого склали 75 метрів в довжину і 25 метрів у ширину. Його тематика присвячена Японії, так як в цьому році відзначається 150-річчя бельгійсько-японської дружби. Над створенням орнаменту працювали бельгійський і японський дизайнери - Марк Шаута і Фудзі Сузукі.

Пропонуємо вам поглянути на цю красу, починаючи з процесу створення:

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...