Кохання у замку Сент-Міклош: Чим дивує фестиваль квітів на Закарпатті (фото, відео)

Організатори зачарували відвідувачів заходу цікавими квітковими композиціями.

Фестиваль квітів "Кохання у Сент-Міклош". Фото: mukachevo.net

На Закарпатті триває фестиваль квітів, повідомляють Патріоти України з посиланням на mukachevo.net.

Загалом цьогоріч представлено 20 000 квітів, які оформлені у 14 композицій. За кожну з них голосують відвідувачі, і в останній день фестивалю, цієї неділі, 6 травня, буде оголошено переможця глядацьких симпатій.

Подія організовується під егідою Асоціації українських флористів останні 3 роки. Цьогоріч на урочисте відкриття завітало навіть королівське подружжя з династії Габсбургів - Шандор та Герта Маргарет Габсбург-Лотринген, які саме перебувають з візитом на Закарпатті.

Гості фестивалю - королівське подружжя з династії Габсбургів. Фото: mukachevo.net

Вхід на фестиваль коштує 100 гривень, але дітям - безкоштовно. Організатори запрошують відвідати жителів та гостів міста незабутнє квіткове свято.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....