У Чернівецькій області п'яний водій скоїв наїзд на підлітків, є загиблий

Від отриманих травм один з підлітків помер у лікарні. У другого постраждалого хлопця діагностували забої.

Ілюстрація:unn.com.ua

В суботу, 10 лютого, в селі Рідківці Новоселицького району Чернівецької області п'яний водій збив двох підлітків, в результаті чого один з них помер. Про це повідомила прес-служба поліції, передають Патріоти України.

"Керуючи автомобілем Seat на іноземній реєстрації, 33-річний місцевий житель не впорався з керуванням та допустив наїзд на двох 15-річних хлопців, які йшли по узбіччю дороги в попутному напрямку", - повідомляє поліція Чернівецької області. Від отриманих травм один з підлітків помер у лікарні. У другого постраждалого хлопця діагностували забої.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В даний час проводиться досудове розслідування.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...