У Дніпрі біля Держадміністрації обірвалась гойдалка з дітьми (фотофакти)

Нещодавно гойдалка постраждала від рук вандалів. На щастя діти сильно не травмувалися, лише злегка забилися.

У Дніпрі біля ОДА обірвалася гойдалка. Фото:Facebook

Нещодавно встановлена в сквері біля облдержадміністрації Дніпра гойдалка постраждала від рук вандалів, а сьогодні, 21 березня, на ній травмувалися діти. Про це розповів житель Дніпра Артем Романюков на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Тільки що на моїх очах обірвалася гойдалка з ось цими ось малюками на борту. Це Дніпро. Сквер біля обладміністрації. Цій гойдалці не більш півроку. Ще в суботу я катав на ній свою дочку. Діти ніби в порядку, лише злегка забилися", - написав чоловік.

Кілька днів тому про цю гойдалку писала на своїй сторінці в Facebook директор ТОВ "НПК "ГОЙДА" Ольга Кілєва.

"Фото зроблено вчора (15 березня - прим. Ред.), нижче приведено фото в розрізі показаний зразок: це сталевий канат в поліпропіленовий нитці, на розрив витримує 40 тонн, щоб створити таке треба було прийти з болгаркою або ножовкою по металу!", - прокоментувала Ольга.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...